Last update :
19/02/10 0:36

 

 DJ Chen
Dj Gran-D

 

 

Loading...
Loading...


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Gezocht mensen die teksten kunnen vertalen van Engels en Spaans
naar het nederlands en frans, Interesse, mail ons. info@reggaeton.be

Nous recherchons des personnes qui pourraient traduire des textes en Anglais et Espagnole au Néerlandais ou/et Français. Si vous êtes intéressé, envoyez nous un mail. info@reggaeton.be

29 november 2005
Reggaeton Ninos

5 jongeren met latin roots en veel talent uit New york zingen reggaeton. Ze zingen bekende versie van reggaeton nummers zoals Daddy Yankee's "Gasolina", Don Omar "Reggaeton latino" en "Oye mi canto" van N.O.R.E. en Nina Sky. Deze versie zijn speciaal voor de kids. Ze hebben een cd uit met 12 nummer met 5 extra song-a-long songs (karaoke versies)

videoclip: Reggaeton Ninos - Oye Mi Canto

bron: http://www.reggaeton-ninos.com

29 november 2005
2de Reggaeton en Hip-Hop festival in
Londen op 11 december 2005

bron: http://www.reggaeton.co.uk

28 november 2005
"Notch" 1 december in Studio44 te Brussel

Voormalig frontman en de creatieveling achter de Hip/Hop/Reggae riddem machine "Born Jamericans", dit duo was een van de pioniers om Reggae in introduceren in het begin van de jaren negentig. Notch toerde over de gehele wereld met sterren zoals: Destiny’s Child, Missy Elliot, Snoop Dog, Sean Paul, Sublime, Rabanes, Daddy Yankee, Tego Calderon, Don Omar, Beenie Man, Shaggy, Shabby Ranks, Inner Circle, om er maar een paar te noemen. Notch ging solo in 1998 en he's back, stronger then ever!

Lees meer

08 november 2005
Reggaeton Night 23 December in Studio44.

Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

26 november 2005
Beelden van de nieuwe videoclip van
Daddy Yankee "Rompe"

Daddy Yankee trok voor zijn nieuwe videoclip naar Los Angeles, Californie. De opnames begonnen vroeg in de ochtend, de locatie was een junk yard in Sun Valley, ten noorden van L.A. De video director voor dit project was Carlos Pérez. Samen met Jessy Terrero, een van de meest gevraagde regisseurs van het moment, en bekend van videos voor 50 Cent en Sean Paul, had Daddy Yankee een crew van 150 man om de video te schieten.

Een groep van 40 dansers is te zien in de video, deze dansers werden opgedeeld in 3 groepen die elk een aparte dans stijl presenteerde. Eén groep reggaeton, de andere breakdance en Krump.

Meer foto's

Luister naar "Rompe"

26 november 2005
Machete Music website online

Sinds deze week is de officiele website van Machete Music online. Machete Music is een onderdeel van Universel Music Latino, met een focus op Reggaeton en Latin Hip Hop. Enkele artiesten onder het label zijn: Don Omar, Daddy Yankee, Noztra, Glory, Wisin y Yandel, Maganate y Valentino, Luny Tunes, Eliel en vele andere. Het nieuwste nummer van Gallego "Mulata" is nu gratis te downloaden via hun site: http://www.machetemusic.com

bron: http://www.reggaeton-music.de

24 november 2005
Nieuw album: Alexis y Fido, "The pitbulls"

1. Tu No Sabes
2. El Lobo - (featuring Baby Ranks)
3. Quien Soy
4. El Grito De Guerra
5. Kumbiaton - (featuring Kumbia Kings)
6. Hola, Que Tal?
7. Velocidad
8. Rompela
9. No Lo Dejes Que Se Apague
10. Aprietale El Pantalon -
(featuring Zion & Lennox)
11. Solo Un Minuto
12. Mo Es Malo
13. Dance Hall - (featuring Tony Sunshine)
14. Eso Es
15. El Tiburon

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player
Realplayer:

Koop deze cd via de online shop.

23 november 2005
Reggaeton films

De race om een eerst reggaeton film uit te brengen loopt vollop. "Lions Gate" brengt samen met "Panamax films" de film "Reggaeton", geschreven door Agustin, de 3 miljoen dollar film is het eerste project tussen deze 2 partners.

Jennifer Lopez "Nuyorican Prods" is ook bezig aan een film gebasseerd op reggaeton, jennifer zou een wandelende rol hebben.

Ondertussen is de Puertoricaanse Film commisie de projecten voor 2 of 3 andere films aan het doornemen. Een van de films is de 5 miljoen dollar film gebasseerd op het nummer "Julito Maranas" van Voltio, Reggaeton label "White Lion" neemt deze film op samen met producer Pablo Croco (Venezuela). Een ander project is "Cabo y Platon", van Edmundo Rodriguez, geproduceerd door "Propaganda Films" met producer Ivan de Paz. MTV zou ook met verschillende producers praten in verband met een eigen project.

De grootste namen in het reggaeton milieu, Daddy Yankee, Don Omar, Tego Calderon en Pit Bull, worden genoemd als acteur of voor enkele gastrollen. Daddy Yankee heeft een eigen low-budget film geproduceerd "Straight from the Barrio", op dit moment zijn er enkele nieuwe opnamen voor de film, maar de film is bijna klaar om in omloop te worden gebracht. De onderhandelingen i.v.m. de distributie zijn al aan de gang.

Source: Variety.com

23 november 2005
Hector "El Father" strikt Alexis y Fido "Los Pitbulls"

Hector "El Father" heeft een exclusieve overeenkomst met Alexis en Fido "Los Pitbulls", uit Puerto Rico. De artiesten zullen te boeken zijn via Hector's boeking kantoor "Gold Star Management". Het duo treedt daarbij in de voetsporen van andere sterren als Trebol Clan, Jomo, ariel, Kartiel, DJ Blass en La Banda Algarette.

Hector is heel blij met de overeenkomst omdat hij al dikwijls het duo geholpen heeft met de uitbouw van hun carriëre. "We zullen goed samen werken om ze aan de top te krijgen": aldus Hector.

22 november 2005
Wisin y Yandell, Pa'l Mundo op nummer 1 bij Billboard.

Alsof het nog niet voldoende was, komt de nieuwe cd van Wisin y Yandell, Pa'l Mundo binnen op de nummer 1 positie in de Latin Album charts van Billboard.

Daddy Yankee's Barrio Fino staat nog STEEDS op nummer 6 en dit na 70!!! (Zeventig) weken. In de latin lijst staan nog steeds 8 reggaeton nummers bij de eerste 10 van die lijst.

Bron: http://www.billboard.com

15 november 2005
"Panamax Films", maakt Reggaeton film

Tegen eind volgend jaar zal er een Reggaeton Film op de markt worden gebracht door "Panamax Films" en "Lions Gate Entertainment", samen zullen ze 8 Latino producties (Films) binnen de 18 maanden op de markt brengen. De eerste film is "La Mujer de mi hermano" met Barbara Mori en Christian Meyer, deze komt uit in januari. Het romantische drame is nu al te zien in Mexico. De belangrijkste relaese zal een Reggaeton film zijn, een film die zich afspeelt in Puerto Rico.

Meer info volgt ongetwijfeld.

15 november 2005
"Estrellas del Futuro/Reggaeton"
Finale op 18 november in Miami

"Verizon wireless" en "Univision online" werken samenwerken om de nieuwe reggaeton ster te ontdekken. Verizon is exclusief sponser van "Estrellas del Futuro/Reggaeton", een wekelijkse talenten show voor nieuw en opkomend reggaeton talent. De uitzendingen gebeuren tijdens "Sabado Gigante" op Univision en zullen exclusief te zien zijn op de mobiel service van Univision.

Meer info over deze competitie is te vinden op de site van Univision via de link onderaan of klik op de afbeelding. Website is enkel in het spaans.

Vanaf vandaag zullen de klanten van Verizon met een V-CAST telefoon de service kunnen zien. Ze zullen uit "Estrellas del Futuro/Reggaeton" video en geluids hoogtepunten zien. V-CAST van Verizon is de eerste en enige aanbieder van deze multimedia service voor mobiel telefoons. Verizon klanten zullen van de finalisten van "Estrellas del Futuro/Reggaeton", exclusief de ringtone, voice tones en wall papers kunnen downloaden via de "Get it Now(R)" online winkel.

Reggaeton fans kunnen via Verizon tickets winnen voor de finale op
18 november in Miami, door het woord "Gana" door te Sms'en naar "Estrellas del Futuro/Reggaeton"

bron: http://www.univision.com

14 november 2005
"Notch" 1 december in Studio44 te Brussel

Voormalig frontman en de creatieveling achter de Hip/Hop/Reggae riddem machine "Born Jamericans", dit duo was een van de pioniers om Reggae in introduceren in het begin van de jaren negentig. Notch toerde over de gehele wereld met sterren zoals: Destiny’s Child, Missy Elliot, Snoop Dog, Sean Paul, Sublime, Rabanes, Daddy Yankee, Tego Calderon, Don Omar, Beenie Man, Shaggy, Shabby Ranks, Inner Circle, om er maar een paar te noemen. Notch ging solo in 1998 en he's back, stronger then ever!

Lees meer

11 november 2005
Reggaeton Podcast

Reggaeton heeft ze ook, de podcast, op de site van barrio305 kan je luisteren naar verschillende podcasts.

10 november 2005
Nieuwe CD/DVD Daddy Yankee uit op 13 december. Barrio Fino En Directo, met 5 nieuwe nummers

Daddy Yankee zegt in een persbericht dat er een Barrio Fino en Directo CD/DVD komt met
5 nieuwe nummers en met zijn nieuwe singel "Rompe".

Lees meer

Luister naar "Rompe"

10 november 2005
De eerste franse info is aan de site toegevoegd

Een historische dag, 90 dagen na de lancering van het nederlandse gedeelte van de site is, vandaag de eerste franse info op de site toegevoegd.

Het reggaeton.be team

08 november 2005
Reggaeton Night 11 November in Studio44.

Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

08 november 2005
Hot Latin Songs op billboard.com

Kijk je deze week op de lijst van Hot Latin Songs bij billboard.com, dan merk je dat de eerste 6 uit de lijst reggaeton nummer zijn, voor de hele lijst kijk je best even via deze link. We wisten natuurlijk al lang dat het hard gaat in Amerika, nu de rest nog.

bron: http://latinomuziek.blogspot.com en http://www.billboard.com

07 november 2005
Emilio Estefan en BarrioMobile brengen Latin beat op je mobiel

Latin Superstar & Grammy Award winning producer, Emilio Estefan ondertekend een exclusief contract met BarrioMobile(TM), het zustermerk van BlingTones(TM). Samen met BlingTones is BarrioMobile een divisie van Lagardere Active North America (LANA) een wireless aanbieder met exclusieve content voor de GSM.

Lees Meer

07 november 2005
8 november: Nieuw album Wisin y Yandell, Pa'l Mundo

Koop deze cd via de online shop.

TRACKS

1. Intro - Sigo Subiendo
2. Llame Para Verte
3. Una Noche Contigo
4. Manigueta
5. Tabla
6. Paleta - (featuring Daddy Yankee)
7. La Barria - (featuring Hector "El Father")
8. Puedes Vivir Sin El
9. Sumbale - (featuring Don Omar)
10. Noche De Sexo - (featuring Aventura)
11. Mayor Que Yo Part 2
12. Titere
13. Yo Quiero
14. El Bate
15. Calle Callejero
16. Voy Tras De Ellos
17. Dejasela Caer - (featuring Franco "El Gorilla")
18. Sensacion - (featuring Tony Dize)
19. Mirala Bien
20. Rakata Remix - (featuring Ja Rule)

Luister naar stukjes van deze cd via deze link:
Windows Media Player
Realplayer:

07 november 2005
Julio Voltio voor de rechter

De klacht tegen Julio voltio komt voor de rechter op 25 januari 2006. Rechter Aixa Pietre, van de rechtbank van eerste aanleg in Mayagüez maakte dit bekend.

Julio Voltio, techniker René Quiñones en danser Martinez werden gearresteerd op 24 february door agent Pedro Santiago op verdenking van: "het verkoop van drugs in een bar".

Advocaten Ernie Cabán, Belinda Brignoni en Wilson Cabán brachten aan dat de zaak tegen de 3 werd voorgeleid op basis van valse beschuldiging tegen de 3 omdat ze zogezegd met een voertuig reden dat niet meer in orde was met de wetgeving.

De verdediging bracht aan dat de agenten Santiago en Juan Vargas de personen in kwestie arresteerden omdat ze zogezegd met een illegaal voertuig op de weg waren, ze arresteerden het drietal zonder dit feit te veriëferen.

In een antwoord van 22 pagina's bracht de verdediging aan dat dit niet kon en dat de zaak voor de rest op niets beruste. Het verloop van de zaak komt in january 2006 voor het gerecht.

06 november 2005
10 November N.O.R.E. in de melkweg in Amsterdam

Victor ‘Noreaga’ Santiago werd begin negentiger jaren bekend als lid van het New Yorkse hardcore rap duo Capone –N- Noreaga. De naam N.O.R.E. stamt uit ’98, toen Noreaga zijn gelijknamige solodebuut uitbracht (‘Niggas On the Run Eating’).
De man die toen met name rapte over beats van producers als The Neptunes en Swizz Beatz, heeft zich de laatste jaren zelf met name op de technische kant van de muziek gericht en is nu één van de belangrijkste reggaeton producers. Met het recente succes van deze Spaanstalige urban, lijkt de carrière van N.O.R.E. een vlucht te nemen.

Melkweg: www.melkweg.nl - Amsterdam - 21:00hrs - €24,00 +lidmaatschap

bron: http://www.reggaeton-music.nl/

04 november 2005
Immorales "El Caballo" 1ste singel uit nieuwe cd.

"Immorales" brengt hun eerste internationaal album uit, deze wordt uitgegeven door de grootste REGGAETON distributeur:
UNIVERSAL MUSIC LATINO, het label Talent Beach brengt de
cd "La Teoria 29-9" uit met de eerste singel "El Caballo".

Meer info: http://www.immorales.nl/index.php

04 november 2005
Latin Grammy Awards "de winnaar is ...."

Voor de eerste keer was de show niet te zien op CBS maar op Univision en enkel in het spaans, er was gelukkig ondertiteling in het engels voor de andere kijkers. Voor de lijst met de winnaars klik op deze link. Enkele fotos zijn hier te bekijken. Later meer nieuws en weetjes.

03 november 2005
Aanpassing van de website naar 2 talen

Zoals je kan zien is de kop bovenaan verandert, dit was nodig om een taalkeuze aan te brengen. In de loop van de volgende dagen zal de website naar 2 talen gebracht worden, de nodige vertalingen zijn bezig. Mochten er problemen opduiken of pagina's die niet goed zichtbaar zijn, gelieve deze te melden zodat we deze kunnen aanpassen. Normaal moet de omschakeling vlot verlopen, sorry voor eventuele problemen. Verder staan er nog grote dingen te gebeuren, meer daarover bij een volgende gelegenheid.

Mocht je zin hebben om ons team te helpen, laat ons iets weten. Alvast bedankt.

info@reggaeton.be


Ons logo kan je bewaren en zelf op je site plaatsen hieronder
de verschillende formaten van ons logo. Had je ons vorig logo,
gelieve dit te vervangen in je opmaak, bedankt.

Reggaeton.be (760 x 263 px) jpg / gif
Reggaeton.be (380 x 132 px) jpg / gif
Reggaeton.be pdf

03 november 2005
Webiste van Don OMAR


Officiële website van Don Omar: http://www.donomar.net/

03 november 2005
Verzamel CD van de genomineerde voor
de Latin Grammy Awards in de winkel

The Latin Recording Academy verteld in een persmededeling dat het een cd uitbrengt van de genomineerden voor de 6de Latin grammy Awards.
Elk van de 20 tracks is geselcteerd op basis van de impact die elk nummer of artiest heeft teweeg gebracht in zijn of haar categorie, zoals die voorgesteld is voor de Latin Grammy Awards (lijst vind je hier). Het album werd uitgebracht op 1 november, en wordt voorlopig in Mexico, Puerto Rico en Amerika veredeeld. De nummer die op de cd staan vindt je hier.


Bron: http://www.univision.com

03 november 2005
6de Latin Grammy op 3 November 2005

Een speciale presentatie tijdens de 6de Latin Grammy zal gebeuren door: Ivy Queen, Johnny Prez, Eddie D, Tito El Bambino, Gallego, Zion & Lennox, Tego Calderón, en Julio Voltio. Dit werd bekend gemaakt door The Latin Recording Academy.

Bron: http://www.univision.com

01 november 2005
DJ Camillo in Studio44 op 3 november.


Meer info: enkel in het frans: http://www.studio44.be/

30 oktober 2005
Vico C en Don omar treden op tijdens
6de Latin GRAMMY Awards.

Beide artiesten werden samen met Ana Bárbara, toegevoegd aan de line-up voor de show. Andere artiesten die al bekend werden gemaakt zijn: Bebe, Alejandro Fernández, Juan Luis Guerra, Intocable, Kumbia Kings, La Ley, Los Tigres Del Norte, Laura Pausini,

Lees meer

29 oktober 2005
Urban party in Club delicious - The Mix (Hasselt).


Meer info: http://www.themixx.be
DJ Chen: http://www.everblazin.net


Het nieuws van oktober 2005 kan je nalezen via deze link
Het nieuws van september 2005 kan je nalezen via deze link
Het nieuws van augustus 2005 kan je nalezen via deze link

Welkom op de eerste Reggaeton website in België

Mochten er mensen zijn die opmerkingen hebben of die informatie hebben over reggaeton, mail ons deze op onderstaand adres.

Info@reggaeton.be


 

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!  

 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

iTunes - 2 miljoen nummers om te beluisteren, te kopen en te downloaden

© Reggaeton.be 2005 - 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!