Last update :
19/02/10 0:36

 

 DJ Chen
Dj Gran-D

 

 

Loading...
Loading...


 

 

 

 

 

 
 

 

 

Gezocht mensen die teksten kunnen vertalen van Engels en Spaans
naar het nederlands en frans, Interesse, mail ons. info@reggaeton.be

Nous recherchons des personnes qui pourraient traduire des textes en Anglais et Espagnole au Néerlandais ou/et Français. Si vous êtes intéressé, envoyez nous un mail. info@reggaeton.be


More info

26 augustus 2006
CD-bespreking: Los Rompediscotekas


De hype rond Los Rompediscotekas startte al maanden geleden: dit album zou de eerste belangrijke samenwerking worden tussen Puertoricaanse reggaeton-MC's en populaire Amerikaanse rappers. De deal tussen producers Hector El Father en Jay-Z, en zelfs een collaboratie van de Def Jam-baas op de eerste single (Here We Go Yo), deed de geruchten rond het album alleen maar oplaaien.
Maar één blik op de tracklist is voldoende om te beseffen dat Los Rompediscotekas niet de 'belangrijke samenwerking' is zoals aangekondingd. Buiten Jay-Z doen maar twee andere East Coast rappers mee (Fat Joe and Memphis Bleek), en beide tracks zijn behoorlijk zwak.

lees meer

Bron: La Onda Tropical

Reageer op het forum

24 augustus 2006
Wereldwijde première van
videoclip “Los Mate” bij univision.com

Tego Calderón’s nieuwe video “Los mate” is vanaf vandaag exclusief te zien bij univision.com. De video “Los maté”, geproduceerd door DJ Nesty & Naldo is het eerste nummer van de nieuwe cd van Tego onder het label van Atlantic. “The Underdog / El Subestimado” zal vanaf 29 augustus te koop zijn.

lees meer

Bron: Atlantic records

Reageer op het forum

24 augustus 2006
Tego calderon: “The Underdog / El Subestimado”

1. Como Me Llamo Yo?
2. Los Mate
3. Mardi Gras
4. Slo Mo'
5. Pon La Cara
6. Payaso - (Interlude)
7. Payaso - (with Eddie Dee/Voltio)
8. Comprenderas
9. Llora, Llora - (with Oscar De Leon)
10. Chillin' - (with Don Omar)
11. Veo, Veo
12. Oh Dios
13. Extremidades
14. Son Dos Alas - (Interlude)
15. Chango Blanco
16. A Mi Papa
17. Cuando Baila Reggaeton - (with Yandel)
18. Bureo, Bureo
19. Por que - (Interlude)
20. Llevatelo Todo
21. Bad Man - (with Buju Banton)
22. Mil Cosas

Luister naar deze cd: WMP Realplayer:

Koop deze CD

Reageer op het forum

16 augustus 2006
Fiesta latina, het programma

Gedurende het Festival Fiesta Latina vindt u de restaurants terug onder één tent. Op het menu staan: een lounge attitude, een sfeer van electro nuevo bossanova en een mix van kleine exotische gerechten...

Aan alle personen die vooraf reserveren, zal de parking “Dieteren Mail” (ingang Maliestraat) aangeboden worden (afhankelijk van de beschikbaarheid, max. 70 plaatsen).Dit parkingticket zal u uitsluitend voor dit evenement in één van de bovenvernoemde handelszaken, bij uw reservering overhandigd worden.

Openingsuren van de parking D'Ieteren Mail:
Zaterdag, van 11u30 tot 24u30 en zondag van 11u30 om 18u30.

Bron: http://www.fiestalatina.be

Reageer op het forum

08 augustus 2006
Antilliaanse feesten de foto's

Na een natte (heel) vrijdag op de camping is het weer toch nog wat gunstiger geworden, ook de organisatie had heel veel moeite gedaan om onze voeten droog te houden op het festival terrein, er lagen over houten platen zodat we niet over het vochtige en zompige terrein moesten.

Op de camping kregen we heel wat respons op onze "Reggaeton.be" print, die na het weekend wel wat uit geregend was, maar deze was nog best goed te lezen. Bedankt aan alle mensen die ons een bezoekje brachten en tot een volgende editie zou ik zeggen of op een ander evenement.

Op vrijdag mocht DJ Chen na Youth extreme de Cahier op stelten zetten. Het was er stampvol en de sfeer zat er dadelijk in. De foto's staan bij onze "Party Pic's" of via deze link.

Het reggaeton team

Reageer op het forum


Meer info: via deze link

08 augustus 2006
Reggaeton.be op Antilliaanse feesten

Nog enkele dagen en het is zover, Antilliaanse feesten. Voor diegene die het nog niet wisten, op vrijdag avond geeft reggaeton.be met DJ Chen in de cahier club een reggaeton performance. Het belooft een spetterende show te worden met de laatste hits uit Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. Alle bekende en minder bekende hits passeren natuurlijk ook.

Voor de mensen die op de camping verblijven, breng ons een bezoek op de camping, je zal onze banner zien hangen op een bus. Kom gerust een babbeltje doen, in welke taal dan ook.

hopelijk blijft het weer een beetje gunstig en voor de rest hopen we op een geslaagd festival. Tot op het festival.

Het reggaeton team

Reageer op het forum

07 augustus 2006
Dos Uno – The Biggest Latin Urban & Reggaeton Party
Videoclip Ghetto Flow "Naka Naka"

De groep Ghetto Flow zal op Dos Uno haar eerste videoclip presenteren. Het gaat om het filmpje bij Naka Naka, de eerste single van deze Dominicaanse reggaeton-formatie. Ghetto Flow heeft een flinke naam opgebouwd in de Latin scene in Nederland. De groep stond op festivals als Noorderslag en Parkpop. En nadat ze het voorprogramma verzorgde voor reggaeton-koning Don Omar in de Uithof (Den Haag), noemde de Puertoricaan de bandleden de aankomende sterren van de reggaeton.

Dos Uno is een tweemaandelijkse party waarop alle warme muziekstromingen uit Latijns-Amerika worden gecombineerd (reggaeton, salsa, merengue, bachata en Latin house). De grootste namen uit de Latin scene zijn aanwezig: dj Sosa, John De Colombia, JC Portilla en Mickster. En het bruisende feest Dos Uno biedt meer. Er is een Urban Area waarin de toonaangevende dj-teams The PartySquad en de Goodfellas achter de ‘wheels of steel’ staan.

Het Dos Uno feest is geheel aangekleed Zuid- en Midden-Amerikaanse, Antilliaanse en Europese vlaggen. Bezoekers krijgen ook korting op een kaartje wanneer ze een vlag meenemen. Op twee beeldschermen zal een vj nieuwe videoclips laten zien, die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Via de speakers brengen internationale artiesten als Don Omar, Snoop Dogg, Notch en Wisin y Yandel een groet uit naar het Dos Uno evenement. Deze artiesten zijn ook te horen in de radiospots die vanaf maandag 31 juli te horen zijn op FunX.

Voor deze party zijn tickets te winnen, kijk hier

Reageer op het forum

05 augustus 2006
Fiesta Latina, Brussel 19 en 20 augustus met DJ Chen

Het Kasteleinsplein hult zich op
19 en 20 augustus in Latijns-Amerikaanse tinten: muziek, dans, lampionnen en hapjes in de kleuren van de zon. Hou je glas klaar voor een frisse caipiriña of mojito en olie je heupen voor een cursus of een wedstrijd salsa of een andere Latijnse 'baile'.

Prikkelende concerten van Cumbre en Vivencias, sappige talen en geuren die je doen wegdromen van verre oorden…
En dit gratis en op een boogscheut van de Louizalaan. De zomer in Brussel kent echt geen grenzen.

wanneer : van 19/08/2006 tot 20/08/2006
op zaterdag 19/08/2006 om 12:00
op zondag 20/08/2006 om 11:00
waar : Kasteleinswijk
organisator : Kasteleinswijk
prijs : gratis
www.fiestalatina.be

Reageer op het forum

04 augustus 2006
Cubanito 20.02, een cubaanse cocktail

Op www.statemagazine.nl staat een leuk en lang artikel over Cibanito 20.02, We kregen het van Rik van Boeckel.

Je kan het artikel lezen via deze link.

bron: www.statemagazine.nl, Rik van Boeckel

Reageer op het forum

01 augustus 2006
4 augustus Urban Impact ON TOUR (DJ Chen)

Urban Impact ON TOUR gaat voor de eerste maal door en komt eigenlijk van de Urban Impact Parties voort die elke 2 de vrijdag van de maand doorgaan in The Pole (Huizingen) met DJ CHEN (N°1 Reggaeton DJ Belgium) als resident. Het is een evenement voor 3.000 partypeeps deels openlucht en deel overdekt.

We hebben voor deze party 5 x 1 vrijkaart, waag je kans en mail ons op onderstaand adres: wedstrijd@reggaeton.be

Vermeld wel even in je mail, naam en adres. Wedstrijd geldig tot 03 augustus 2006, middernacht. Veel succes

Meer info: www.urbanimpact.be

Reageer op het forum

28 juli 2006
Premios juventud, enkele beelden en video's

We hebben nog wat beelden gekregen van Premio juventud, op Youtube zijn een aantal video's te zien van enkele optredens. Het was een leuke show met enkele "koude rillingen" momenten, zo kreeg ivy queen een eervolle speciale vermelding en waren de optredens van Calle 13 met "Atrevete" en Don Omar met stuntwerk. Don Omar had nog een leuke boodschap op het einde van zijn nummer "Angelito". Het optreden van Rakim y Ken-y met "Down" wordt bijgestaan door Hector "El Father" himself. Bekijk de foto's en video's via deze link

bron: univison, youtube

Reageer op het forum

28 juli 2006
Zion y Lenox: de uitleg

Zion verzekerde ons dat problemen op het zakelijke vlak de oorzaak zijn van het uit elkaar vallen van het duo en dat er geen persoonlijke problemen aan ten grondslag liggen.

Tijdens een nostalgisch en tevens vrolijk (vanwege hun succesvolle muzikale carriere) samenzijn, heeft de rapper Zion uren gesproken met zijn compaan Lennox in een hotel in New York, waarschijnlijk om hun professionele relatie te beeindigen en als goede vrienden uit elkaar te gaan.

Lees meer

Reageer op het forum

27 juli 2006
Zion y Lenox: er gaan stemmen op over een split

Enkele forums en reggaeton blogs maken gewag van het splitten van zion y Lenox. de problemen zouden van professionele aard zijn en niet persoonlijk, Later meer nieuws hierover

Het reggaeton team

Reageer op het forum


Al het nieuws van de vorige maanden kan je bekijken via deze link 

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!  

 
 
 
 

  

 

 

 

 

 

 

 

 
 

iTunes - 2 miljoen nummers om te beluisteren, te kopen en te downloaden

© Reggaeton.be 2005 - 2007 - www.reggaeton.be - Info@reggaeton.be

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!